manuel clemente

El color: una eina molt potent a nivell sensorial

He tingut, en 40 anys d'ofici, la curiositat d'observar les sensacions aparents de les persones, depenent del color que se'ls aplicava en el seu entorn, habitatge, lloc de treball, etc. De tota aquesta valuosa experiència hem creat una carta de colors que sempre ha tingut una acceptació superior al 90%. Però no és només l'acceptació del que més m'ha sorprès, en passar els anys i tornar a l'habitatge o lloc de treball d'aquests clients, la gran majoria d'ells no vol canviar de color, perquè consideren que l'elecció ha estat encertada i que el color no els ha condicionat la seva decoració. La majoria creu que el color els ha aportat tranquil · litat i benestar ..

Els valors cromàtics condicionen l'estat d'ànim. Poden provocar estímuls molt diferents: il · lusió, fantasia, nerviosisme, tristesa, assossec, etc. És també la nostra tasca explorar aquest univers i aplicar aquesta experiència en cada projecte.

Expliqui'ns el seu projecte

A vostè, que visita aquesta web i encara no ens coneix, el convidem amb entusiasme a contactar amb nosaltres Estarem encantats d'escoltar les seves necessitats i oferir-li, si vostè vol, una solució a mida en què el preu no serà una barrera.

Seguiu navegant per aquest lloc web, vegeu imatges d'algun dels nostres projectes i si necessita més documentació, no dubti a sol · licitar.

Benvingut a "manuelclemente.com"

bkgr